Select your Top Menu from wp menus

Gerard Depardieu va locui in Rusia pe „strada Democratiei”

Actorul francez Gerard Depardieu, care a obtinut recent cetatenia rusa, va avea ca adresa de inregistrare „strada Democratiei” din Saransk, oras din regiunea Mordovia, a relatat vineri agentia rusa Ria Novosti, citeaza AFP.

„Asa cum impune legea, Gerard Depardieu va fi inregistrat la o adresa de resedinta in Rusia”, a declarat pentru agentia citata o sursa din cadrul autoritatilor din Mordovia, republica rusa in care se gaseste orasul Saransk (650 kilometri este de Moscova).

Aceeasi sursa a mai precizat pentru Ria Novosti ca actorul francez va fi inregistrat la adresa la care locuiesc rudele vechiului sau prieten, directorul arhivelor cinematografice ruse Nikolai Borodatchev, originar din aceasta regiune.

Aceasta adresa este situata pe strada Democratiei (Demokraticheskaya), noteaza Ria Novosti.

„Depardieu nu este proprietarul acestui apartament, el va fi doar inregistrat acolo, proprietarii sunt de acord”, a adaugat sursa citata.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gerard-depardieu-va-locui-in-rusia-pe-strada-democratiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19