Select your Top Menu from wp menus

„Generaţia Plus”, la liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei

Elevii primului liceu deschis în raionul Orhei după proclamarea independenţei R. Moldova sunt protagonişti ai emisiunii „Generaţia Plus”, care a fost difuzată ieri seara, în premieră, la Radio Orhei şi care va fi pusă în reluare pe post azi, la ora 19:25, iar sâmbătă şi duminică – la 14:05. Este vorba despre liceul „Onisifor Ghibu” şi cei mai bun elevi care îşi fac studiile în această instituţie de învăţământ. Or, „Generaţia Plus” asta îşi propune – să aducă în atenţie exemple şi experienţe ale copiilor şi adolescenţilor, care demonstrează prin reuşitele lor la învăţătura şi în alte activităţi salutare, că să fii bun nu e rău şi nici nu e greu. Și că din contra – oricine îşi doreşte ar putea face la fel. Mai ales că nu există nicio o interdicţie de preluare şi multiplicare a experienţelor şi atitudinilor pozitive de către acei care fac parte din , cum se mai obişnuieşte să i se spună, tânăra generaţie.
Și ediţia următoarea a Generaţiei Plus va fi realizată cu participarea discipolilor liceului „Onisifor Ghibu”. Asta, deoarece numeroşii performeri din această şcoală nu au putut fi „comprimaţi” într-o singură em isiune. Cine vor face parte din următorul grup, aflați în zilele şi orele sus indicate, dar deja – săptămâna viitoare.

Atât în actuala, cât şi în următoarea ediţie vor fi inserate o serie de informaţii privind activitatea LT „Onisifor Ghibu”, oferite în cadrul unui interviu de către directoarea instituţiei – Eugenia Bulat.

  • eugenia bulat onisifor ghibu
  • onisifor ghibu elevi 1
  • onisifor ghibu elevi 2
  • onisifor ghibu elevi 3

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/generatia-plus-la-liceul-onisifor-ghibu-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19