Select your Top Menu from wp menus

Gazprom a vândut Moldovei gaz la un preţ mai ieftin decât cel indicat de Ministerul Economiei

Deşi Ministerul Economiei din Moldova a acceptat drept bază pentru calcul un tarif mediu de 260$ pentu 1000m3, preţul real ar fi de 243$. Aceste date ar reieşi din comparaţia preţurilor anunţate de Gazprom şi cele incluse în tariful acceptat de autorităţile moldovene.
Gazprom a indicat în raportul său pentru trimestrul IV al anului 2015, că preţul pentru 1000 m3 de gaz livrat Republicii Moldova a fost de $181,29. Ministerul Economiei însă a luat în calcul un preţ de $204, scrie Newsmaker.
În prezent suma datoriei Republicii Moldova pentru gazele naturale faţă de Gazprom este de cca 5 miliarde de dolari, dintre care 95% revin regiunii transnistrene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gazprom-a-vandut-moldovei-gaz-la-un-pret-mai-ieftin-decat-cel-indicat-de-ministerul-economiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19