Select your Top Menu from wp menus

Gaz mai ieftin pentru R.Moldova. Pentru moldoveni, nu se stie

In primul trimestru al anului viitor Republica Moldova va importa gaze din Rusia la preţul de 395 de dolari pentru o mie de metri cubi, cu 5-6 dolari mai ieftin faţă de preţul actual. Anunţul a fost făcut de către vicepremierul Valeriu Lazăr, ministru al economiei, transmite Info-Prim Neo.

Deocamdată nu se ştie dacă acest lucru va influenţa tarifele pentru consumatorii finali. Urmează ANRE să facă calculele necesare şi să anunţe dacă vor fi sau nu operate ajustări la tarife.

Potrivit lui Valeriu Lazăr, pentru a elimina presiunea timpului în negocierea unui nou contract de livrare a gazelor, Guvernul Moldovei şi concernul rus „Gazprom” au convenit să prelungească pentru trei luni contractul care expiră la 31 decembrie curent. „Ideea este să obţinem un preţ de livrare a gazelor care care ar putea fi suportat de către consumatori”, a declarat Valeriu Lazăr.

sursa: info-prim.neo


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gaz-mai-ieftin-pentru-r-moldova-pentru-moldoveni-nu-se-stie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19