Select your Top Menu from wp menus

„Gaura neagra”, noul virus rusesc care ataca prin intermediul Twitter. Cum te poti proteja

Un nou virus informatic se raspandeste foarte rapid prin intermediul contului de Twitter. Utilizatorii sunt convinsi sa dea click pe o poza, despre care se spune ca ar fi a lor, scrie stirileprotv.ro.
In momentul in care utilizatorul da click pe link, pentru a vedea poza, este conctat la un site rusesc, care ii infecteaza calculatorul cu virusul Blackhole (Gaura Neagra).
Mesajele pe care le primesc cei care isi acceseaza contul de Twitter sunt urmatoarele: “E vorba despre tine? Sau “Tu esti in aceasta poza?”
Daca nu dispun de un antivirus efficient, calculatoarele lor sunt in pericol. Specialistii ii sfatuiesc pe cei care primesc asemenea mesaje sa nu deschida linkul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gaura-neagra-noul-virus-rusesc-care-ataca-prin-intermediul-twitter-cum-te-poti-proteja/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19