Select your Top Menu from wp menus

Gata, se iau! Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin


Dacă Angelina se pregătește de nuntă cu Brad Pitt, nici Jennifer Aniston nu stă cu mâinile în sân. Aceasta și-a anunțat oficial llogodna cu iubitul ei, Justin Theorux.

Jennifer Aniston s-a logodit și urmează să se mărite cu Justin Theroux, după cum a anunțat impresarul actriței. Stephen Huvane. Vestea a fost confirmată duminică seara, chiar de acesta, scrie libertatea.ro.

Theroux, în vârstă de 41 de ani, și Aniston, de 43 de ani, se cunosc de câțiva ani buni, însă au început să iasă împreună în 2011, după ce au lucrat la comedia Wanderlust.

Justin, care a devenit cunsocut nu doar datorită carierei de actor, ci și după ce a dat lovitra cu scenariile pentru ”Tropic Thunder”, ”Iron Man 2” și ”Rock of Ages”, a cerut-o în căsătorie pe Jen vineri, chiar de ziua lui.

„Justin Theroux a avut o aniversare de zile mari, vineri, primidn un cadou extraordinar de la iubita lui, Jennifer Aniston, care a acceptat să-i devină soție”, a anunțat la rândul său și reprezentantul lui Theroux, în revista People.

Zvonuri legate de o posibilă logodnă au apărut și acum câteva luni, însă acestea s-au dovedit să nu se fi adeverit decât ăn acest week-end, când actriț a fost cerută de nevastă.

sursa: libertatea.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gata-se-iau-jennifer-aniston-s-a-logodit-cu-justin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19