« Galben» în loc de «verde» pentru 1 MILION de lei la bugetul raional, de la sistemul de supraveghere a circulaţiei RUTIERE la Orhei

Consilierii raionali de la Orhei au amanat aprobarea deciziei privind suplimentarea bugetului raional al anului curent cu 1 milion de lei la partea de venituri si, totodata, de suplimentare a partii de cheltuieli cu acelasi milion de lei, care sa mearga la alocațiile aparatului Președintelui raionului.
Acest milion de lei urmand sa provina din amenzile aplicate conducatorilor auto dupa ce, in baza unei decizii pe care consilierii au luat- la inceputul anului curent, va fi pus in functiune Sistemul automatizat de supraveghere a circulației pe drumurile publice din raionul Orhei.
Chestiunea suplimentarii bugetului cu 1 milion de lei la venituri si cheltuieli a fost dezbatuta la sedinta Consiliului raional (CR) Orhei din saptamana trecuta. Tonul discutiei a fost dat de presedintele comisiei de specialitate economie, buget si finante, consilierul PD Vladislav Sevcenco, care a solicitat ca alesilor raionali sa le fie prezentat contractul pe care presedintele raionului, Ion Ştefârţă, l-a incheiat cu agentul economic castigator al procedurii de achizitie publica a serviciilor de supraveghere a traficului rutier, dar  si informatii despre cum acest agent a fost selectat.
Mai multe pe: Orhei.Info

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

3 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

3 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

3 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

4 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

4 zile ago