Select your Top Menu from wp menus

Gabi Stan nu mai este antrenorul formaţiei FC Milsami-Ursidos Orhei

Antrenorul român Gabi Stan a reziliat de comun acord contractul său cu finanţatorii clubului de fotbal Milsami-Ursidos Orhei din Divizia Naţională.

În ultimul meci din actualul sezon Milsami-Ursidos a cedat pe teren propriu cu scorul 0-1 formaţiei Sfîntul Gheorghe Suruceni. Ceea ce i-a facut pe fanii echipei din Orhei sa-l huiduiasca frenetic pe Stan, demisia caruia o cer deja de c ateva luni.

Sub conducerea lui Gabi Stan echipa a obţinut şase victorii, a suferit şase înfrîngeri, iar trei meciuri le-a încheiat la egalitate şi ocupă locul cinci în clasamentul campionatului.

Gabi Stan l-a înlocuit în acest post pe Ştefan Stoica, care a pregătit timp de aproximativ un an formaţia orheiană.

Gabi Stan a pregătit pînă la venirea la Milsami-Ursidos divizionara A Ursidos Ratuş. El a mai activat în Republica Moldova în sezonul 2001-2002 la Zimbru Chişinău, la care a devenit posesor al Cupei Moldovei şi a obţinut medaliile de argint în campionatul naţional.

De notat ca recent, unul dintre cunoscuții analiști independenți sportivi din Republica Moldova, Ivan Goncearuc, a făcut unele analize șocante despre actualul antrenor al echipei de primă ligă FC Milsami Ursidos.

În articolul său, postat pe Goncearuc.Blogspot.com, Goncearuc declară că tehnicianul român a stat la baza demiterii lui Ștefan Stoica de la Milsami și că a pus într-o umbră grea noul club Milsami Ursidos.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gabi-gabi-stan-nu-mai-este-antrenorul-formatiei-fc-milsami-ursidos-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19