Select your Top Menu from wp menus

Funcţionarii publici vor primi indemnizaţii unice mai mici

Funcţionarii publici vor primi indemnizaţii unice mai mici cu 35%. Asta după ce un proiect de lege în acest sens a fost adoptat astăzi, 14 iunie, de către deputaţi.
Proiectul a fost prezentat în Legislativ de ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga. Potrivit acesteia, funcţionarii publici, în cazul pensionării anticipate ori obţinerii dreptului la pensie pentru limită de vîrstă, sau în cazul încetării raporturilor de serviciu, vor beneficia de indemnizaţii unice de 15% din salariul de funcţie determinat conform gradului şi treptei de salarizare.

Potrivit ministrului, funcţionarii beneficiau de o indemnizaţie pentru anii de activitate în serviciu public în valoare de 50% din salariu lunar.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/functionarii-publici-vor-primi-indemnizatii-unice-mai-mici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19