Select your Top Menu from wp menus

Funcționari de la Primărie suspectați de înstrăinarea ilicită de terenuri

Zece foști și actuali funcționari ai Primăriei, persoane fizice și juridice, au fost documentați în trei cauze penale deschise pe faptul „ creării unei scheme infracționale de obținere ilegală a loturilor de pământ pentru construcție, prin încheierea contractelor de arendă”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, în urma investigațiilor s-a stabilit că bănuiții ar fi constituit o schemă prin care au comis tentativa de înstrăinare a unor loturi de teren, care aparțin Primăriei municipiului Chișinău.

Procuratura municipiului Chișinău a desfășurat în dimineața zilei de 9 septembrie, 21 de percheziții. Perchezițiile au avut loc în birourile de serviciu, în automobilele și la domiciliile persoanelor care au nimerit în vizor, pentru a ridica probe relevante pentru cauză.

Dacă vor fi găsite vinovate, cele zece persoane riscă pedepse cu închisoare până la zece ani şi amenzi de sute de mii de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/functionari-de-la-primarie-suspectati-de-instrainarea-ilicita-de-terenuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19