Select your Top Menu from wp menus

Funcţionar din Floreşti condamnat pentru acte de corupţie

Un specialist din cadrul secţiei administrativ – militare din raionul Floreşti a fost condamnat pentru comiterea traficului de influenţă.

Potrivit Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupţie, în martie curent, specialistul secţiei administrativ-militare din Floreşti, a pretins de la un tânăr 7500 lei pentru a-i determina pe membrii Comisiei de recrutare-încorporare să-i acorde amânarea de la serviciul militar până la împlinirea vârstei de 27 de ani.

Funcţionarul, în vârstă de 33 de ani, a fost reţinut de procurorii şi ofiţerii anticorupţie imediat după primirea banilor estorcaţi.

Recent, inculpatul a fost recunoscut vinovat de Judecătoria Floreşti de comiterea traficului de influenţă, stabilindu-i o pedeapsă sub formă de amendă în sumă de 45 mii lei, cu privarea de a ocupa funcţii publice pe un termen de 3 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/functionar-din-floresti-condamnat-pentru-acte-de-coruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19