Select your Top Menu from wp menus

Fum fără pară//Deplasare întreruptă a unui „Renault Megane”, în apropierea satului Ivancea FOTO

In dimineaţa zilei de astăzi, pompierii din Orhei au fost anunţaţi că pe drum spre Chişinău s-a aprins un automobil de model „Renault Megane”. Din fericire, focul nu s-a răspândit mai departe de secţiunea motorului, iar pompierii presupun că de vină a fost un scurtcircuit.

Potrivit datelor DSE Orhei, informaţia despre incidentul de pe drum a parvenit aproape de ora 10. Pompierii au fost apelaţi după ce un „Renault Megane” a fost nevoit să-și întrerupă deplasarea  în apropierea satului Ivancea, din cauza mirosului de fum apărut în salonul automobilului.

Şoferul, care este domiciliat în municipiul Bălţi, şi un pasager aflat în  salon, au observat la timp pericolul, au oprit maşina şi au ieşit afară. Cu ajutorul altor participanţi la trafic, incendiul a fost repede localizat în secţiunea motorului şi nu a reuşit decât să mai afume salonul automobilului.
Cauza producerii incendiului se constată, dar cel mai probabil de vină a fost un scurtcircuit.
De notat că acesta este deja al patrulea incendiu izbucnit de la inceputul anului curent în mașinile care se deplasau pe drumurile din raza raionului Orhei.  La mjlocul lunii curente, în apropierea satului Donici, flăcările au distrus un Opel Ascona. In luna martie, lângă satul Bolohani- un VAZ, iar în luna februarie, pe traseul national, la câțiva kilometri de la Orhei – un autobuz.

  • renault megane, scurtcircuit, automobil (1)
  • renault megane, scurtcircuit, automobil (2)
  • renault megane, scurtcircuit, automobil (3)

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fum-fara-paradeplasare-intrerupta-a-unui-renault-megane-in-apropierea-satului-ivancea-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19