Select your Top Menu from wp menus

Fulgerul a aprins o gospodarie din satul Chiperceni

Fulgerul a aprins o gospodarie din satul Chiperceni. Incendiul din noaptea trecuta  a transformat in scrum un garaj. Flacarile s-au extins si  pe o alta constructie auxiliara,  distrugand o jumatate din acoperisul celei de-a 2-a cladiri.  In mod bizar, un al doilea focar al descarcarii electrice, nelegat de focul de afara, a aparut  in interiorul casei, in care locuieste un  fost primar al comunei Chiperceni. 

Palalaia a izbucnit in miezul noptii, dupa ce fulgerul a lovit intr-o scarta de fan rezemata de peretii garajului cu  dimensiunile de 18 m2. Focul  s-a raspandit si  pe o cladire din  preajma, dar a fost lichidat de intervenita echipei  de pompieri de la Orhei.

Concomitent cu incendiul de afara, de la o priza  din casa de locuit din aceeasi gospodarie a pornit un al doilea incendiu. Potrivit lui Afanasie Sitici, locotenent la serviciul antiincendiar Orhei,  din cauza unui scurtcircuit s-au aprins televizorul si patul dintr-o odaie. Incendiul din casa a fost localizat destul de repede, inainte de a cuprinde alte obiecte si suprafete.

Directia Situatii Exceptionale Orhei mai  informeaza  ca ploaia torentiala cu puternice descarcari electrice si rafale de vant  s-a lasat si cu alte pagube materiale. In raionul Soldanesti au fost distruse peste 30 de foi de ardezie de pe cladirile Centrului medicilor de familie din Oliscani si  de pe liceul  din Vadul Rascov. In aceste si alte sate  din  partile Soldanestiului vijelia a lasat fara ardezie si cateva case individuale.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fulgerul-a-aprins-o-gospodarie-din-satul-chiperceni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19