Select your Top Menu from wp menus

Fugarul de la penitenciarul Brăneşti, Orhei a fost reţinut

Fugarul de la penitenciarul Brăneşti, Orhei a fost reţinut relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al DIP. Potrivit sursei citate deţinutul evadat a fost reţinut în amiaza zilei de astăzi pe traseul Orhei-Chişinău. Acesta a fost capturat de angajaţii Direcţiei securitate, regim şi supraveghere a DIP şi colaboratorii Penitenciarului nr.18-Brăneşti în preajma satului Măgdăceşti, în timp ce făcea autostopul.
Amintim că în seara zilei de sâmbătă , 5 ianuarie, un deţinut a evadat de la Penitenciarul nr.18-Brăneşti.
Deţinutul originar şi locuitor al satului Mereni, Anenii-Noi , îşi ispăşea pedeapsa de 5 ani de privaţiune de libertate pentru furt şi jaf .
Pentru evadare , suplimentar la pedeapsa pe care o ispăşeşte din anul 2010, tânărul de 26de ani riscă a fi condamnat suplimentar în baza art. 319 Cod penal „Eschivarea de la executarea pedepsei cu închisoare”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fugarul-de-la-penitenciarul-branesti-orhei-a-fost-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19