Select your Top Menu from wp menus

‘Frumusețea se plătește: De ce oamenii atrăgători au mai mult succes’, Carte

Persoanele care sunt mai atrăgătoare din punct de vedere fizic se angajează mai repede, relaționează mai ușor cu oamenii și încasează mai mulți bani decât semenii lor mai puțin dotați fizic.

Daniel Hamermesh, profesor de economie la Universitatea din Texas din Austin, Statele Unite, arată în cartea sa, ”Frumusețea se plătește: De ce oamenii atrăgători au mai mult succes”, cum o persoană cu un aspect fizic plăcut câștigă mai mulți bani pe aceeași poziție decât o persoană mai puțin înzestrată fizic. Diferența de salarizare nu este totuși semnificativă, circa 3-4%, scrie evz.ro.

Cel puțin ciudat este faptul că în urma studiilor sale, profesorul de economie de la Universitatea din Texas arată că bărbații frumoși profită de pe urma fizicului mai mult decât femeile.
Potrivit acestuia, aspectul fizic este unul dintre factorii importanți atunci când ne prezentăm la un interviu, alături de vârstă, educație, experiență, sănătate. Prin urmare, data viitoare când vă duceți la un interviu încercați să arătați cât mai bine.

sursa: evz.ro