Select your Top Menu from wp menus

Freedom House: În regiunea transnistreană presa nu este liberă

Raportul anual privind libertatea presei lansat la 1 mai de Freedome House arată că în regiunea transnistreană presa nu este liberă. Malul stâng al Nistrului este inclus într-o listă a „teritoriilor disputate”  alături de alte 11 regiuni ale lumii.

Potrivit raportului Freedome House, alături de regiunea transnistreană, presa nu este liberă nici în sectorul Gaza, Carabahul de Munte, Osetia de Sud, Tibet, Sahara de Vest.

Din categoria „teritoriilor disputate” doar în Ciprul de Nord presa este liberă, iar în Abhazia, Cașmirul indian,  Somaliland presa este parţial liberă.

ARENA reamintește că raportul privind libertatea presei publicat marți, 1 mai, de Freedome House arată că presa din Republica Moldova este parțial liberă. Organizația plasează R.Moldova pe poziția a 116-a din 197 de state. În raport cu anul trecut, statul nostru a avansat două poziții.

sursa: arena.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/freedom-house-in-regiunea-transnistreana-presa-nu-este-libera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19