Select your Top Menu from wp menus

Franzeluța cere Guvernului să-i compenseze pierderile

Acţionarii celui mai mare producător de pâine şi produse de panificaţie din Republica Moldova, Franzeluţa, au decis să-i ceară Guvernului să compenseze pierderile suportate anul trecut la producerea așa-zisei pâini sociale care este comercializată la preț redus, informează Adevărul.

Adunarea generală a acționarilor va solicita statului să acopere pierderile, de peste 23 de milioane de lei, în cel mult trei luni.

Statul este acţionar majoritar la întreprinderea Franzeluţa, cu o cotă de peste 55% din pachetul de acţiuni. Întreprinderea a fost implicată anul trecut într-un scandal legat de destituirea lui fostul director, Eugen Baleca. Acesta a fost acuzat că ar fi provocat pierderi de aproximativ 24 milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/franzeluta-cere-guvernului-sa-i-compenseze-pierderile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19