Select your Top Menu from wp menus

Franta: Peste 100.000 de persoane au manifestat impotriva casatorillor intre homosexuali

Peste 100.000 de persoane au manifestat sambata, in mai multe orase din Franta, impotriva proiectului de lege al guvernului socialist pentru aprobarea casatoriilor intre homosexuali, relateaza France Presse.

Cu tricouri roz, baloane si slogane care aparau „familia traditionala”, cei care se opun casatoriilor gay au manifestat pentru prima data masiv in Franta, urmand ca duminica sa aiba loc noi proteste.

Sambata, Papa Benedict al XVI-lea a facut un apel la Biserica Franceza sa isi faca auzita vocea „cu hotarare” in aceasta chestiune.

La Paris, 70.000 de oameni, potrivit estimarilor prefecturii (200.000 potrivit organizatorilor) au defilat in cadrul „Manif pour tous”. Mai multe personalitati din cadrul opozitiei de dreapta au luat parte la manifestatia din Paris si din provincie.

Potrivit unui sondaj publicat joi, 61% din francezi sunt pentru casatoriile gay, insa doar 48% sustine adoptia de catre cuplurile de homosexuali.

Proiectul de lege urmeaza sa intre in dezbaterea Adunarii nationale pe 29 ianuarie, apoi votat de Senat.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/franta-peste-100-000-de-persoane-au-manifestat-impotriva-casatorillor-intre-homosexuali/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19