Select your Top Menu from wp menus

Fracțiunea socialistă din parlamentul de la Chișinău a înaintat o moțiune de cenzură

Fracțiunea socialistă din parlamentul de la Chișinău a înaintat o moțiune de cenzură, respingând decizia guvernului de a modifica, prin angajarea răspunderii, procedura de desemnare a procurorului general.

Comisia juridică va examina moțiunea în decurs de trei zile și va propune când anume să fie inclusă pe ordinea de zi a Parlamentului.

Moțiunea socialiștilor a fost înaintată imediat după ce premierul Maia Sandu a prezentat în plen legea prin care guvernul își angaja răspunderea să modifice legea procuraturii, așa încât primul ministru să aibă dreptul de a face preselecția candidaților pentru funcția de procuror general.

Socialiștii consideră că legea ar pune în pericol independența procuraturii și politizează această instituție.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fractiunea-socialista-din-parlamentul-de-la-chisinau-a-inaintat-o-motiune-de-cenzura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19