Select your Top Menu from wp menus

FOTO/VIDEO Incendiu misterios: O gheretă din metal a ars in dricul nopţii!

Noaptea trecuta,   o ghereta recent amplasata pe teritoriul pietei agroalimentare din cartierul Nordic al orasului Orhei a fost pe jumatate distrusa de un incendiu devastator. 

Cauzele incendiului sunt inca invaluite in misterul noptii  de duminica spre luni. Mai cu seama ca ghereta părea a fi  ne-inflamabila. Aceasta –   o constructie din metal cu suprafata de   8 m2 – nici nu era  conectata la curent electric.

Incendiul i-a pagubit simtitor pe proprietarii constructiei din metal care spun  ca au cumparat-o cu 1000 de euro. In ghereta, in afara de legumele si fructele pastrate pentru vanzare, se mai aflau 2 frigidere, cantare si alte bunuri. Proprietarii-vanzatori  banuiesc ca focul a fost pus intentionat de catre niste raufacatori. Acestia intrezaresc o legatura intre incendiu si cateva plangeri  primite in ultima vreme de organele de control in care ei,  in mod anonim,  sunt invinuiti de incalcari  in activitate.

In  scopul stabilirii cauzei incendiului, in cursul zilei,  locul incendiului urma sa fie examinat mai atent de catre  colaboratorii politiei si ai serviciului antiincendiar.

Potrivit inspectorului superior la Directia Situatii Exceptionale Orhei, locotenentului-major, Vasile Gutan, pompierii au reusit sa salveze o jumatate din ghereta. Echipa din garda nr.1 a fost antrenata in stingerea incendiului timp de aproape 2 ore, interventia fiind realizata la apelul telefonic al unor locatari din blocul vecin cu locul incidentului.

Martorii   spun ca pe la 3 noaptea au auzit bubuituri puternice si au vazut flacari pe teritoriul pietei agroalimentare.

Mai multe – in materialul audio, care va fi  difuzat la Radio Orhei in dupa amiaza zilei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fotovideo-incendiu-misterios-o-ghereta-din-metal-mistuita-de-foc-in-dricul-noptii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19