Select your Top Menu from wp menus

FOTO/VIDEO Activistele Femen au încercat să fure urna cu votul lui Putin

Trei reprezentante ale mișcării FEMEN au pătruns în secția de votare unde mai devreme cu câteva minute și-a exercitat dreptul la vot, candidatul la funcția de președinte, Vladimir Putin. Tinerile au scris pe blogul său că au încercat să fure urna cu buletinul de vot a premierului rus., informeaza Unimedia.

Tinerele dezbrăcate de la brâu în sus au scandat „Putin-hoț”, iar pe corp și-au scris „Fur pentru Putin” și „Șobolanii de la Kremlin”. După ce au reușit să se apropie de urna electronică de vot, una din feministe a răsturnat-o, din acest motiv urna s-a deconectat.

Deși s-au opus vehement, în cele din urmă toate trei activiste au fost reținute de poliție.

Urna de vot defectă a fost înlocuită imediat. Potrivit președintelui secției de votare, toate buletinele de vot, inclusiv cel al lui Vladimir Putin, la numărare vor fi luate în considerație.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fotovideo-activistele-femen-au-incercat-sa-fure-urna-cu-votul-lui-putin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19