Select your Top Menu from wp menus

Fotografii EXCEPȚIONALE făcute de robotul Curiosity pe Marte

Robotul NASA, Curiosity a făcut câteva fotografii ale unor stânci de pe planeta Marte, imaginile fiind similare cu cele făcute în unele locuri de pe Pământ.
Robotul , care din anul 2014 studiază poalele muntelui Sharp, pe 8 septembrie a făcut câteva fotografii în zona cunoscută ca Murray Buttes în care apar stânci, iar cei de la NASA spun că fotografiile nu sunt mai rele decât cele făcute în unele Parcuri Naționale din SUA.
Mars Science Laboratory, prescurtat MSL, este o sondă spațială a agenției spațiale americane NASA lansată spre planeta Marte. Sarcina principală a misiunii MSL este de a cerceta dacă pe Marte poate exista sau chiar a existat viață. Componenta cheie a sondei MSL este vehiculul de teren (rover) „Curiosity” (în engleză: „Curiozitate”), care după amartizare urmează să se deplaseze autonom și să execute toate experimentele și cercetările științifice prevăzute. Curiosity are mărimea unui mic autoturism și cântărește 900 kg, devenind astfel cel mai greu obiect creat de mâna omului și lansat pe Marte vreodată.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fotografii-exceptionale-facute-de-robotul-curiosity-pe-marte/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19