Select your Top Menu from wp menus

Fotografia „Valsul ursuletilor”. Alaska – realitate inedita, duioasa si senina

Imaginea a trei ursuleţi care îşi urmează mama păşind în două labe într-un parc naţional din Alaska a fost desemnată de presa franceză drept ‘fotografia zilei’.

Jurnaliştii cotidianului francez Le Figaro i-au ales chiar şi un nume: ‘Valsul ursuleţilor’/ ‘La valse des oursons’. Fotografia a fost realizată de americanul Thomas D. Mangelsen, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi ai lumii, specializaţi pe segmentul ‘wildlife’.

Parcul Naţional Katmai, situat la vest de Alaska, este considerat unul dintre ultimele „paradisuri ale urşilor bruni”. Peste 2000 de animale se bucură de un teritoriu imens, cu văi glaciare şi vegetaţie de tundră, care abundă în colonii uriaşe de somon, mâncarea preferată a urşilor. „Cei trei ursuleţi par a fi cuprinşi de o seninătate uimitoare: nu ştim ce le atrage atenţia, dar cred că nu au avut vreodată motive să se teamă de natură sau de oameni”, conchid jurnaliştii francezi.

sursa:  gandul.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fotografia-valsul-ursuletilor-realitate-inedita-duioasa-si-senina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19