Select your Top Menu from wp menus

FOTO+AUDIO. Premiile concursului „Orheiul care-mi place”, inmanate

Premiile pentru cele mai bune fotografii din cadrul concursului foto “Orheiul care-mi place” au fost inmanate.

Premiul- aparat de radio cu ceas, oferit de Radio Orhei

          Premiul – tort de 2,5 kg, oferit de intreprinderea „Brodetchi” SRL

In dupa amiaza zilei de 7 noiembrie, cei trei castigatori au venit la sediul Radio Orhei, unde si-au ridicat premiile si au spus urari prilejuite de hramului orasului Orhei, marcat marti, 8 noiembrie:             
audio castigatori concurs foto

 Ion Mihalas a devenit invingator in baza celui mai mare numar de voturi -comentarii de sustinere acordate fotografiiei cu imaginea  Complexului sportiv raional Orhei si s-a invrednicit de un aparat de Radio cu ceas, oferit de  Radio Orhei.

 Ion Mihalas

                                                                                                                                                                     Nastia, sora Dianei Galasan

Diana Galasan este autoarea unei fotografii care intruchipeaza tineretea si optimismul,  imaginea trimisa la concurs reprezentand un grup de tineri dansatori in fata Centrului de Cultura Andrei Suruceanu. Aceasta fotografie s-a invrednicit de un tort cu greutatea de 2,5 kg oferit de intreprinderea SRL Brodetki.

 

Un premiu de incurajare a fost oferit de organizatorul concursului, Radio Orhei, si pentru fotografia lui Ion Apostol, realizata pe 27 august current pe piata V. Lupu din Orhei, la festivitatea consacrata aniversarii a 20-cea de la proclamarea Independentei R.Moldova.

 

Ion Apostol


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fotoaudio-premiile-castigatorilor-concursului-orheiul-care-mi-place-inmanate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19