Select your Top Menu from wp menus

FOTO Un monstru din adancul apelor, la suprafata

Un adevărat monstru care a ieşit din marei- a fascinat pe englezi. „Mirosul este îngrozitor, dar merită să îl vedem”, susţin locuitorii Lincolnshire.

O balenă cu dimensiuni impresionante i-a uimit pe englezii din Lincolnshire. Peştele are 10 metri lungime, mai bine de 30 de tone şi pare că ar fi murit în urmă cu câteva zile.
Balena are mai multe răni adânci pe spate, iar mirosul este îngrozitor, pentru că a început să intre în putrefacţie. Chiar şi în acest caz, sute de oameni vin pe plajă să se fotografieze cu animalul.
Autorităţile au anunţat că, deocamdată, îl vor acoperi cu nisip, apoi vor încerca să îl ducă în altă parte.
Sursa:  antena3.ro

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foto-un-monstru-din-adancul-apelor-la-suprafata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19