Select your Top Menu from wp menus

FOTO Şcoala de muzică din Orhei lansează 33 de absolvenţi

La Scoala de muzica din Orhei se incheie perioada examenelor de absolvire pe care le sustin 33 de elevi. La sfarsitul saptamanii curente, aici  vor fi prezentate concerte de totalizare a anului scolar.

Unul din ultimele examene sustinute de discipolii-muzicanti a fost la pian. Acestia au spus ca nu au prea avut emotii pentru ca cele 4 lucrari pe care le-au prezentat comisiei le-au invatat pe parcursul anului.

  • 4.eleva Bordeianov Tatiana
  • 3.elev Gheorghe Rotaru
  • 2.sala de clasa, scoala de muzica
  • 5.directoare Galina Nastas
  • 1.hol scoala de muzica

Galina Nastas, directoarea scolii, s-a aratat  multumita de evoluarea elevilor, care nu au luat note mai mici de 7.

In acest an,  33 de elevi  din cei 230 care isi fac studiile la Scoala de muzica din Orhei, isi vor  vor primi diplomele de absolvire . Iar in zilele de 24, 25 si 26 mai  in incinta institutiei vor avea loc concerte de bilant al anului scolar.

Potrivit lui Nastas in anul de studii 2011-2012, in  scoala au venit mai multi copii. Aceasta crede ca frecventa sporita se datoreaza reducerii platii de studi cu 30 lei/luna.

Un material audio la acest subiect  va fi difuzat la Radio Orhei.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foto-scoala-de-muzica-din-orhei-lanseaza-33-de-absolventi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19