Select your Top Menu from wp menus

FOTO: Şarpele care seamănă cu un penis! Ai fugi de la el sau ai muri de râs?

In loc sa se bucure ca au descopeit o noua specie, biologii brazilieni nu s-au putut opri din ras cand au vazut cu ce seamana aceasta creatura care a stat ascunsa pana acum in adancurile Amazonului.
Si asta pentru ca reprezentantii speciei botezata Atretochoana eiselti seamana cu un… penis.
Sase creaturi de acest fel au fost descoperite intamplator in timpul lucrarilor la un baraj in Amazon. Reprezentantii acestei specii nu au ochi si sunt inruditi de aproape cu salamandrele.

  • sarpe penis 2
  • sapre penis 1

Descoperirea din noiembrie 2011 a fost facuta publica abia miercuri, dupa indelungate studii.
Dintre cei sase sarpi pe care i-am capturat, unul a murit, trei au fost eliberati inapoi in salbaticie si doi au fost pastrati pentru studii. Chiar daca arata ca niste serpri, nu sunt reptile, ci sunt inruditi mai degraba cu salamandrele si broastele. Credem ca respira prin piele si ca se hraneste, propabil, cu pesti mici si viermi, insa nu avem dovezi. Amazonul este o cutie de surprize cand vorbim de reptile si amfibieni. Inca mai sunt multe lucruri care asteapta sa fie descoperite”, a declarat biologul Julian Tupan, de la compania energetic din Santo Antonio.
sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foto-sarpele-care-seamana-cu-un-penis-ai-fugi-de-la-el-sau-ai-muri-de-ras/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19