Select your Top Menu from wp menus

FOTO: Politia bulgara a prezentat o imagine in care este reconstruita fata presupusului autor al atacului de la Burgas

Expertii bulgari au realizat o imagine in care reconstruiesc fata presupusului autor al atacului cu bomba din Burgas (Bulgaria), in care si-au pierdut viata 8 persoane, a anuntat ministrul de interne bulgar, citat de Reuters. Imaginea generata de computer prezinta un barbat de circa 30 de ani, cu piele alba, ochi de culoare inchisa, par des, inchis la culoare, pieptanat spre spate, scrie hotnews.ro.

„Politia nu a prezentat fotografii cu fata atacatorului, decapitat in explozie, pentru ca ar fi socat publicul”, a explicat ministrul Tsvetan Tsvetanov pentru presa.

„Fata puternic afectata (de explozie) a atacatorului a fost reconstituita cu ajutorul tehnologiilor moderne puse la dispozitia Bulgariei de servicii partenere”, a adaugat Tsvetanov precizand ca barbatul nu a fost identificat insa se stie ca a petrecut circa 20 de zile in Bulgaria inainte de atac.

Potrivit AFP, ministrul de interne le-a cerut cetatenilor sa contacteze autoritatile daca au „orice informatie care are legatura cu barbatul din aceasta fotografie”.

Israelul a imputat atacul asupra autobuzului cu turisti israelieni, in care au murit 8 persoane si alte 30 au fost ranite, Iranului si miscarii siite libaneze Hezbollah. Iran a negat acuzatiile acuzand, la randul sau, Israelul de complotarea si executia atacului.

O inregistrare video de dinaintea atacului din 18 iulie, facuta publica de autoritatile bulgare, l-a surprins pe atacator imbracat in pantaloni scurti, tricou albastru si purtand un rucsac. Barbatul purta o sapca albastru inchis si pare sa fi avut par lung, ondulat si inchis la culoare, despre care se crede ca ar fi fost o peruca.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foto-politia-bulgara-a-prezentat-o-imagine-in-care-este-reconstruita-fata-presupusului-autor-al-atacului-de-la-burgas/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19