Select your Top Menu from wp menus

FOTO. Obiecte inexplicabile filmate de robotul Curiosity pe Marte. NASA: „Nu provin de la rover”

NASA a anuntat ca robotelul Curiosity a gasit alte obiecte stralucitoare pe suprafata planetei Marte. Acetsea sunt foarte diferite de primele, pentru care Agentia Spatiala Americana are o explicatie.
Potrivit NASA, primele obiecte gasite proveneau chiar de la rover, erau bucatele de plastic care cazusera de pe acesta.
Insa in privinta ultimei serii de obiecte, specialistii sunt derutati. Nu stiu ce anume sunt, dar cu siguranta acestea nu mai provin de la Curiosity, relateaza expertii, citati de Business Insider.
Printre altele pe fotografii apare o structura care se aseamănă cu o bucată de polietilenă.

  • foto marte2
  • foto marte1

O ipoteza aduce in discutie mineralele de pe Planeta Rosie, obiectele stralucitoare ar putea fi bucatele din acestea sau un alt compus geologic, necunoscut deocamdata.
Curiosity si-a inceput de 10 saptamani misiunea pe Marte, care va dura 2 ani si pana acum a colectat 3 mostre de sol, care sunt in prezent analizate, pentru a se stabili ce minerale contin.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foto-obiecte-inexplicabile-filmate-de-robotul-curiosity-pe-marte-nasa-nu-provin-de-la-rover/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19