Select your Top Menu from wp menus

Fotbaliştii Milsami Orhei ar avea restanţe la salarii de câteva luni

După înfrângerea usturătoare în faţa Sheriff Tiraspol ( scor 0:5), unul din fotbaliştii Milsami a vorbit, despre unele motive a evoluţiei dezastruoase, pentru moldfootball.com.
Site-ul specializat afirmă cu referire la jucătorul nenominalizat că din luna noiembrie fotbaliştii Milsami Orhei nu ar primi salariile. Premiile pentru victorii nu sunt achitate, la fel nu ar fi fost achitată nici prima pentru câştigarea titlului de Campioană în 2015. Rezultatul de sâmbătă a artătat starea de dispoziţie în echipă, care ar fi tensionată şi din cauza atitudinei antrenorului. Totuşi jucătorul Milsami a respins ideea că înfrângerea de sâmbătă ar fi o formă de protest a jucătorilor pentru a atrage atenţia conducerii echipei asupra datoriilor.

După  partida de sâmbătă, 11 martie, jucată pe teren propriu, Sheriff s-a  situat  pe primul loc în clasamentul Diviziei Naționale.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fotbalistii-milsami-orhei-ar-avea-restante-la-salarii-de-cateva-luni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19