Select your Top Menu from wp menus

Fostul primar de Orhei, Vitalie Colun, a renunţat şi la mandatul de consilier municipal

Ultima şedinţă a Consiliului Municipal (CM) Orhei din acest an s-a încheiat cu o declaraţie surprinzătoare a consilierului din opoziţie, Vitalie Colun. Acesta a anunţat că renunţă la mandatul său şi se retrage din CM Orhei.

Vitalie Colun, care în perioada 2011-2015 a fost primar de Orhei, a devenit consilier local după alegerile din 2015, fiind candidat al PLDM. Pe lista supleanţilor la funcţia de consilier din partea acestui partid următoarea la rând este Galina Colun – şefa Drectiei Generale Finanțe din cadrul Consiliului Raional Orhei.

În rezultatul alegerilor locale din iulie 2015,  în consiliul local Orhei, pe lista PLDM au mai acces Vitalie Balinschi şi Iurie Lupacescu. Ulterior, Balinschi a aderat la fracţiunea majoritară a primarului Ilan Șor (Shor), devenind unul dintre liderii partidului omonim, iar  Iurie Lupacescu a aderat la PD.

De notat că recent, configuraţia politică a Consiliului Municipal Orhei a mai suferit o modificare. La începutul lunii decembrie, consilierul Oleg Matei a anunţat că părăseşte fracţiunea liberală, care era constituită din 3 membri, şi devine consilier neafiliat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-primar-de-orhei-vitalie-colun-a-renuntat-si-la-mandatul-de-consilier-municipal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19