Select your Top Menu from wp menus

Fostul primar de Orhei şi fostul vicepreşedinte al Milsami Orhei în funcţii de viceminiştri

Cabinetul de miniştri a aprobat miercuri mai multe decizii de reconfirmare în funcție, numire, dar și de eliberare a unor demnitari cu funcții de răspundere. Printre aceştia se numără Ion Stratulat, care a fost reconfirmat în funcţia de viceministru la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor. Ion Stratulat a fost numit prima dată viceministu al Dezvoltării Regionale la 1 aprilie current. În perioada 2007-2011 acesta a ocupat funcţia de primar al oraşului Orhei, iar din noiembrie 2013 până în noiembrie 2014 a fost deputat în Parlament.
Odată cu reconfirmarea în funcţie Ion Stratulat va trebui să renunţe la mandatele sale de consilier orăşenesc şi raional Orhei.
Tot în cadrul şedinţei guvernului de miercuri, 12 august în funcţia viceministru al Tineretului şi Sportului a fost numit Dragoş Hâncu. Acesta a ocupat în perioada 2010-2012 funcţia de vicedirector al consiliului de administraţie la echipa Milsami Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-primar-de-orhei-si-fostul-vicepresedinte-al-milsami-orhei-in-functii-de-viceministri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19