Select your Top Menu from wp menus

Fostul Preşedinte al raionului Edineţ cercetat penal pentru acţiuni coruptibile

Procuratura Anticorupţie anunţă despre iniţierea unei cauze penale pe numele fostului Preşedinte al raionului Edineţ, care este bănuit de comiterea coruperii pasive.

Urmărirea penală pe acest caz a fost declanşată în baza materialelor video postate de către persoane necunoscute pe Internet, în care funcţionarul fusese filmat în biroul de serviciu în timp ce primeşte mijloace băneşti de la mai multe persoane.

Aspectele legate de originea filmărilor, circumstanţele şi scopul montării în biroul numitului a camerelor video constituie obiectul investigaţiilor, desfăşurate de către Inspectoratul de Poliţie Edineţ, în cadrul altui proces penal.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-presedinte-al-raionului-edinet-cercetat-penal-pentru-actiuni-coruptibile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19