Select your Top Menu from wp menus

Fostul preşedinte al Fiorentinei, Vittorio Cecchi Gori, a fost condamnat închisoare

Un tribunal din Roma, l-a condamnat, vineri, la şase ani de închisoare pe producătorul italian de film şi fost preşedinte al clubului de fotbal AC Fiorentina, Vittorio Cecchi Gori.

Acesta a fost găsit vinovat pentru falimentarea companiei Safin Cinematografica, care făcea parte la acea vreme din holdingul Cecchi Gori Group.
Alte cinci persoane au fost condamnate în această speţă, anunţă ANSA.

Conform procurorilor, inculpaţii au făcut tranzacţii ilegale şi spălare de bani. Safin a fost astfel adusă în pragul falimentului, cu multe datorii acumulate. Fostele săli de cinema din Roma, care aparţineau companiei Safin, au fost transferate în proprietatea Cecchi Gori Group şi apoi transformate în spaţii comerciale.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-presedinte-al-fiorentinei-vittorio-cecchi-gori-a-fost-condamnat-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19