Select your Top Menu from wp menus

Fostul preşedinte al BEM rămâne în arest

Fostul preşedinte al Băncii de Economii, Grigore Gacikevici, rămâne în arest. Curtea de Apel a respins astăzi, 11 februarie, recursul avocaţilor, care cereau cercetarea acestuia în stare de libertate, invocând că aceasta a respectat toate cerinţele, transmite IPN.

Grigore Gacikevici a fost reţinut în decembrie 2015 şi are statut de bănuit într-un dosar deschis pe faptul încălcării regulilor de creditare în perioada în care deţinea funcţia de preşedinte la BEM.

Potrivit Centrului Naţional Anticorupţie, învinuitul ar fi încălcat regulile de creditare în privinţa a trei agenţi economici, suma totală a acestora depăşind 260 de milioane de lei. Pentru încălcarea regulilor de creditare, legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de până la şapte ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-presedinte-al-bem-ramane-in-arest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19