Select your Top Menu from wp menus

Fostul polițist Radu Baranov, bănuit în săvârșirea a două tâlhării la 13 septembrie 2012, a fost reţinut

Poliția l-a reținut la 16 septembrie la Ungheni pe fostul polițist Radu Baranov, bănuit în săvârșirea a două tâlhării la 13 septembrie 2012.
Baranov este bănuit ca a deposedat două persoane în raionul Hânceşti de automobilele lor.
La 16 septembrie poliția a efectuat o percheziție la domiciliul bănuitului, de unde au fost ridicate actele ambelor automobile și un pistol, deținut de Radu Baranov legal. Din curtea blocului locativ au fost ridicate și automobilele furate.

Poliția l-a reținut pe Radu Baranov pe un termen de 72 de ore.

Radu Baranov mai figurează ca bănuit pe un caz de escrocherie în Ungheni, dobândind împreună cu alți doi cetățeni, prin abuz de încredere, un deltoplan, estimat la 180.000 de lei și o remorcă de automobil, estimată la 7.500 de lei. Cauza penală pe acest caz este instrumentată de Procuratura Ungheni.

Radu Baranov a mai fost implicat într-un dosar penal pentru aplicarea violenței asupra unui tînăr în Comisariatul de Poliție din Ungheni în august 2010. În 2012 Curtea de Apel din Chișinău a revizuit această cauză, recalificând-o din penală în contravențională, cu aplicarea unei amenzi de 1.600 de lei și a dispus rejudecarea litigiului dintre el şi Ministerul Afacerilor Interne pentru repunerea sa în funcție.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-politist-radu-baranov-banuit-in-savarsirea-a-doua-talharii-la-13-septembrie-2012-a-fost-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19