Select your Top Menu from wp menus

Fostul ministru al tineretului a fost numit în fruntea Moldsilva

Ion Cebanu, fostul ministru al Tineretului şi Sportului a fost numit, astăzi de premier în fruntea Agenţiei Moldsilva. Premierul Vlad Filat a menţionat că există o coaliţie care are nevoie de un Guvern funcţional.

Anterior primul ministru   s-a arătat dearanjat de insistenşa PL asupra acestei numiri şi a criticat preformanţele scăzute ale ministrului Cebanu.
Amintim că Cebanu a demisionat acum 3 săptămâni din funcţia pe care o ocupa după ce fruntaşii PL au anunţat că îl vor propune pentru şefia Moldsilva. Funcţia a devenit vacantă în urma demisiei lui Ion Lupu, ca urmare a incidentului tragic de la vânătoarea din Pădurea Domnească.
Ieri, noul ministru al Tineretului şi Sportului a devenit Octavian Ţâcu.

sursa: Radio Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-ministrul-al-tineretului-a-fost-numit-totusi-in-fruntea-moldsilva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19