Select your Top Menu from wp menus

Fostul comisar de Hânceşti va fi judecat pentru huliganism

Procuratura raionului Hînceşti l-a deferit justiţiei pe fostul comisar al raionului sub acuzaţia de huliganism. Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale î n cadrul urmăririi penale procurorii au stabilit că în seara de 3 noiembrie 2012, învinuitul aflîndu-se în stare de ebrietate în incinta unui bar din or. Hînceşti, în prezenţa mai multor persoane, l-a numit cu cuvinte necenzurate pe un bărbat, ameninţîndu-l cu privarea de libertate prin aplicarea unor măsuri legale de constrîngere.

În continuare, ex-comisarul l-a bruscat şi l-a înjurat pe un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sosit la faţa locului pentru a curma actele huliganice ale acestuia. Mai mult, acesta nu s-a supus cerinţelor legale ale reprezentanţilor autorităţilor de drept. Cauză penală a fost expediată spre examinare Judecătoriei raionului Hînceşti.

MAI a iniţiat o anchetă de serviciu în rezultatul căreia a emis un ordin prin care Comisarul CRP Hînceşti a fost demis din funcţia deţinută.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fostul-comisar-de-hancesti-va-fi-judecat-pentru-huliganism/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19