Select your Top Menu from wp menus

Fostul bodybuard al lui Voronin jr., ucis din întâmplare

Procuratura general a anunțat astăzi verdictul dat de Curtea de Apel Cahul în dosarul asasinării fostului bodybuard și administrator al unei afaceri a lui Oleg Voronin, Ghenadie Scripcaru.

Potrivit procurorilor, Scripcaru a fost omorât de doi indivizi de etnie romă, care intenționau să îi fure mașina în care acesta dormea în momentul comiterii crimei.

Procurorul care a investigat cazul, Leonid Turculeț, susține că nu a examinat cazul din perspectiva faptului că Scripcaru administra una dintre afacerile lui Oleg Voronin. Asta chiar dacă o investigație jurnalistică publicată anterior de ziarul Timpul dezvăluia că în preajma omorului lui Scripcaru, semnăturile sale de pe documentele ”Biotex-Com” (companie îi care figura ca acționar și administrator) au fost falsificate.

Ba mai mult, procurorul afirmă că a aflat din presă despre faptul că Scripcaru ar fi avut vreo legătură cu fiul fostului președinte al republicii.
sursa:union.md
Amintim ca la inceputul anului . Fostul deputat comunist, Anatol Popuşoi a fost pus din nou sub urmărire penală în dosarul „Biotex-Com”, administratorul careie era fostul bodyguard al lui Oleg Voronin
Potrivit procurorilor, în 2008, Anatol Popuşoi a dat ilegal în arendă firmei „Biotex-Com”, contra unei sume simbolice, 700 de hectare din pădurea Ţiganca, raionul Orhei, fără a organiza o licitaţie publică.