Select your Top Menu from wp menus

Fost şef de la Banca Socială ar fi FUGIT în Rusia

Fostul preşedinte al consiliului de administraţie al Băncii Sociale ar fi fugit în Rusia. Este vorba de nimeni altul decât fostul ministru de interne Gheorghe Papuc, condamnat recent la 4 ani de închisoare pentru neglijenţă în timpul protestelor anticomuniste din aprilie 2009.
Europa Liberă relatează cu referire la Ziarul Naţional că Papuc ar fi plecat la Moscova prin regiunea transnistreană.
Amintim că fostul ministru de interne era vice-preşedintele Băncii Sociale, iar în augut 2014 a devenit preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii.
Presa moldovenească scria că Papuc ar fi şi şeful serviciului de pază care deservea Banca Socială, Banca de Economii şi Unibank.
Toate cele trei bănci sunt administrate acum de Banca Naţională deoarece prin intermediul lor din ţară s-ar fi scos cca 27 de miliarde de lei.
De menţionat că mai multe documente privind tranzacţiile între băncile controlate de omul de afaceri Ilan Shor ar fi fost arse într-o maşină a incasatorilor care ar fi fost furată.

Despre Papuc,în perioada comunistă s-a scris că acesta şi-a falsificat diploma de studii superioare. Ulterior s-a relatat că acesta a fost implicat şi în cazul de contrabandă cu 200 de kg de heroină, motiv pentru care a rămas fără posul ocupat în 2008. În preajma alegerilor parlamentare însă, guvernarea de atunci l-a readus în funcţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fost-sef-de-la-banca-sociala-ar-fi-fugit-in-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19