Select your Top Menu from wp menus

Fost poliţist, învinuit de favorizarea obţinerii permiselor de conducere

Un cetăţean din capitală, fost poliţist, a fost reţinut în flagrant de către ofiţerii CNA în noaptea zilei de ieri, fiind bănuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

În fapt, acesta ar fi pretins şi primit 400 de Euro de la denunţător pentru a influenţa angajaţii Secţiei Evidenţă şi Examinare a Conducătorilor Auto în vederea facilitării susţinerii probelor teoretice şi practice în cadrul examenelor de calificare a conducătorilor auto.

În urma efectuării percheziţiei, suma de 400 euro a fost depistată la domiciliul acestuia, unde au mai fost găsite certificate de şcolarizare, copii ale buletinelor de identitate, avize medicale, la care erau anexate sume băneşti ce variau de la 70 la 300 euro.

Se presupune că banii erau destinaţi favorizării obţinerii permiselor de conducere de diferite categorii.

Fostul om al legii este deja recunoscut în calitate de învinuit fiind actualmente reţinut pentru 72 ore în izolatorul de urmărire penală al Centrului.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Conducerea urmării penale este exercitată de către Procuratura Anticorupţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fost-politist-invinuit-de-favorizarea-obtinerii-permiselor-de-conducere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19