Select your Top Menu from wp menus

Fost poliţist, condamnat la 18 ani de închisoare pentru că a împuşcat mortal un tânăr

Un fost poliţist a fost condamnat de Judecătoria raionului Drochia la 18 ani de închisoare. Procurorii l-au învinuit de omor intenţionat şi huliganism agravat.

Asta după ce, în august 2010, fiind în stare de ebrietate, a împuşcat un tânăr de 21 de ani fără motiv.

Potrivit oamenilor legii, victima se afla în calitate de pasager într-un autoturism de model VAZ 2121, care se deplasa regulamentar pe traseul Donduşeni-Drochia.
La un moment dat, de pe geamul lateral al unui alt autoturism neidentificat, care tocmai se angajase în depăşire, s-a produs o împuşcătură ţintită în direcţia VAZ-ului, în rezultatul căreia pasagerul de pe bancheta din spate a fost împuşcat mortal în cap.

Făptaşul s-a dovedit a fi un fost colaborator de Poliţie, de 29 de ani, din municipiului Bălţi. Procurorii au constatat că în acea seară inculpatul era pasager într-un automobil de model „DAEWOO NEXIA”.

Inculpatul va trebui să achite în folosul succesorului legal al părţii vătămate un prejudiciu material în sumă de 104.322 lei şi 300.000 lei – prejudiciu moral.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fost-politist-condamnat-la-18-ani-de-inchisoare-pentru-ca-a-impuscat-mortal-un-tanar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19