Select your Top Menu from wp menus

Fost ministru în R.Moldova – în topul celor mai influenite femei din România

Ex-ministrul Finanțelor, Mariana Durleșteanu, fostă ambasadoare a RM în Marea Britanie, a fost inclusă în  „Top 50 cele mai influente femei din România”, realizat de Forbes. Ea este pe locul 18 în Top 50 cele mai influente, ediția 2017.

„Cu o experiență profesională de peste 21 ani în domeniul financiar, Mariana Durleșteanu ocupă din 2012 poziția de director financiar al KMG International (fostul Grup Rompetrol), un grup de companii prezent în 11 țări și cu o cifră de afaceri în 2016 de peste 7 miliarde de dolari.

Ea a deținut diferite funcții publice pentru o perioadă de aproape șapte ani, fiind ministru de Finanțe în Republica Moldova, ambasador al Republicii Moldova în Marea Britanie și senior banker al Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare pentru partea de vest a regiunii Balcanilor, Belarus, Moldova și Turcia.

Rezultatele financiare și performanțele operaționale atinse de KMG International  din 2012 și până în prezent au fost susținute și de implementarea unor măsuri importante pentru asigurarea sustenabilității activităților și operațiunilor de profil, notează Forbes.ro, citată de Tribuna.md.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fost-ministru-in-r-moldova-in-topul-celor-mai-influenite-femei-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19