Select your Top Menu from wp menus

Fost deputat despre PROTESTELE orheienilor: „SPECTACOL în centrul Chișinăului. Totul e legat de BANI”

Deputatul în primul Parlament al Republicii Moldova, Vasile Nedelciuc, a declarat în cadrul emisiunii Alb&Negru  că acțiunile întreprinse de locuitorii Orheiului și elogierea primarului Ilan Shor de către aceștia este o rușine pentru întreaga națiune, informează Unimedia.

„Toți știu că Shor este implicat direct în furtul miliardului, dar pentru că el a depus mărturii împotriva lui Filat, este ținut așa și nu este judecat, arestat. Acesta construiește de pe banii furați ceva la Orhei și ăștia-l elogiază în centrul Chișinăului și se vorbește despre cel mai important primar al acestei țări. Este o rușine strigătoare la cer, la ce am ajuns noi?

Drumurile mele nu merg pe la Orhei, dar pentru mine este o mare rușine, un oraș cu conotații istorice  atât de importante ca Orheiul să fie condus de o persoană care este implicată în atâtea matrapazlâcuri,  care a furat atâtea miliarde de la cetățenii acestei țări și noi să ne mândrim cu ei….

Cu miliardul furat poate plăti așa numiți jurnaliști, comentatori politici și autobuze care să vină să facă  spectacol în centrul Chișinăului, totul e legat de bani”, afirmă ex-deputatul.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fost-deputat-despre-protestele-orheienilor-spectacol-in-centrul-chisinaului-totul-e-legat-de-bani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19