Select your Top Menu from wp menus

Fortificarea Parteneriatului cu NATO va dezvolta Republica Moldova și va schimba în bine viața oamenilor

Situația din regiune și aspectele cooperării bilaterale în cadrul Planului Individual de Acţiuni al Parteneriatului Republica Moldova-NATO au fost subiectele discutate de Prim-ministrul Iurie Leancă și Adjunctul Secretarului General NATO, Alexander Vershbow.
Alexander Vershbow a subliniat importanța întăririi parteneriatului dintre R.Moldova și NATO în beneficiul cetățenilor. „ Fortificarea acestui parteneriat va contribui la dezvoltarea Republicii Moldova, va schimba în bine viața oamenilor pentru a avea acces la apă curată și sol fără pesticide”, a declarat Adjunctul Secretarului General NATO la întrevederea cu Premierul moldovean.

Cei doi oficiali au subliniat importanța menținerii stabilității în regiune prin identificarea unei soluții pașnice pentru criza ucraineană.

Alexander Vershbow se va afla în țara noastră până la 14 mai, pentru a participa la „Săptămâna NATO în Moldova”, care a ajuns la a treia ediţie şi constituie un eveniment important în activitatea Centrului de Informare şi Documentare privind NATO în Republica Moldova, mai ales că anul acesta se împlinesc 20 de ani de la aderarea țării noastre la Parteneriatul pentru Pace.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fortificarea-parteneriatului-cu-nato-va-dezvolta-republica-moldova-si-va-schimba-in-bine-viata-oamenilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19