Select your Top Menu from wp menus

Formare indreptata impotriva drogulor, datorata unui proiect sprijinit de Europa

Medici, psihologi, preoţi, poliţiști, asistenţi sociali, voluntari profesioniști au participat la un curs de formare , desfasurat la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie Familie Orhei.

La sesiunea de formare au fost invitati cei  care pot interveni la nivel comunitar  si organiza activitati destinate  victimelor traficului și consumului de alcool/droguri. Potrivit părintelui Sergiu Aga, parohul Bisericii „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului”, printre aceste activitati, se numara şi infiintarea  la Orhei a unui centru de reabilitare a victimele acestor adicţii.  Deja, a mentionat sursa citata, s-a hotarat sa fie  creata o echipă multidisciplinară voluntară de intervenţie la nivel regional.

Cursul de formare a fost organizat in cadrul proiectului „Cooperare transfrontalieră pentru o viaţă fără droguri” , implementat de către Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei şi Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului” în parteneriat cu Fundaţia „Solidaritate şi Speranţă” din Iaşi .

Proiectul a demarat in acest an si este finanţat de Uniunea Europeană.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/formare-indreptata-impotriva-drogulor-datorata-unui-proiect-sprijinit-de-europa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19