Select your Top Menu from wp menus

FOC ŞI PARĂ PROTESTATARĂ// Pentru cine LUCREAZĂ şi de cine este PLĂTIT Radio Orhei? VIDEO

Din toamna anului trecut  protestele şi-au făcut casă la Orhei.
Platforma DA a manifestat în centrul Orheiului la sfârşitul lunii noiembrie trecut,  protestând împotriva guvernării şi sărăciei din ţară, iar la începutul lunii aprilie curent – împotriva respingerii de către CEC a iniţiativei de organizare a referendumului privind alegerea şefului statului în mod direct.

Cu aproape o lună în urmă, la poarta Pieţei comerciale din centrul Orheiului au protestat comercianţii, manifestându-şi indignarea faţă de intenţia autorităţilor orăşeneşti de a reamplasa Piaţa comercială.

Acum câteva zile, susţinătorii lui Ilan Shor au protestat în faţa Primăriei Orhei, arătându-şi revolta în legătură cu arestarea edilului şi intenţia procurorilor de a-l suspenda pe Shor din funcţia de primar.

Radio Orhei a reflectat cele patru proteste, iar la două din ele s-a “învrednicit” de etichetări şi acuzaţii debitate cu elan protestatar  care, daca stai strâmb, dar judeci drept, se cam  bat cap în cap.

La protestul Platformei DA din luna aprilie, unul din organizatori s-a dat cu presupusul că reporterul Radio Orhei lucrează la comanda lui  Shor.
La protestul de susţinere a lui Ilan Shor din această săptămâna  manifestanţii strigau că Radio Orhei este plătit de către Plahotniuc.

Va urma?


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foc-si-para-protestatara-afla-pentru-cine-lucreaza-si-de-cine-este-platit-radio-orhei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19