Select your Top Menu from wp menus

Foc şi apă// Sfârşit de săptămâna cu de toate pentru pompierii din Orhei

Noaptea trecută – incendiu, iar în această seară – inundaţie. Acestea sunt două extreme pentru care s-a apelat la acelaşi serviciu de urgenţă din cadrul Direcţiei Situaţi Excepționale Orhei .

După ora 2 din noaptea de vineri spre sâmbătă, salvatorii s-au confruntat cu flăcările care au cuprins o constructive auxiliară dintr-o gospodărie din satul Jeloboc, comună Piatră. În ciuda vremii ploioase, focul a izbucnit în interiorul unei aşa zise bucătării de vară şi a putut fi stins doar datorită intervenţiei pompierilor din Orhei.

Potrivit locotenentului s//s  Dumitru Belinschi, incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră, iar cauză şi prejudicial provocat de acesta urmează a fi stabilite. Nicio persoană nu a avut de suferit şi pagubă a fost minimizata, deoarece nu s-a admis răspândirea focului asipra casei din preajmă.

La cealaltă extremă se află situația semnalată în această seară – despre   subsoluri umplute cu apă în cartierul Bucuria al oraşului Orhei. Pompierii au intervenit și aici, punând în aplicare pompa pentru a evacua apa acumulată în subsolurile garajelor unei cooperative din cartierul în cauză.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/foc-si-apa-sfarsit-de-saptamana-cu-de-toate-pentru-pompierii-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19