Select your Top Menu from wp menus

Flagrant pentru juristul primariei Chisinau. Mita -10000 de euro

10 mii de euro. Atat a incasat  drept mită, un jurist din cadrul Primariei de la un agent economic. Tanarul a fost retinut in flagrant delict de catre ofiterii Centrului Anticoruptie. Primarul Capitalei, Dorin Chirtoaca,  sustine ca el a fost cel, care a cerut organizarea flagrantului.

Flagrantul a fost organizat in aceasta dimineata. Cei 10 mii de euro perceputi de jurist, angajat al Primariei, urmau sa fie oferiti drept recompensa pentru a influenta o decizie in favoarea agentului economic.
Potrivit lui Dorin Chirtoaca, juristul, care activa in cadrul Primariei deja de 4 ani, a fost avertizat anterior pentru cazurile de coruptie. Edilul sustine ca banuieste si alti colegi pentru luare de mita.
Potrivit primarului, juristul va fi eliberat in scurt timp din functie. In acelasi timp, daca vinovatia lui va fi demonstrata, el risca o amenda de pana la 60 de mii de lei sau 7 ani privatiune de libertate.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/flagrant-pentru-juristul-primariei-chisnau-mita-10000-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19