Select your Top Menu from wp menus

FK Aktobe vine la Orhei să joace cu FC Milsami în Europa League

Echipa din Orhei se  va întâlni pe 19 iulie, în turul doi preliminar Europa League,  cu F.C. Aktobe. Formaţia kazahă a câştigat în manşa a doua a primului tur cu scorul de 1-0 în faţa georgienilor de la Torpedo Kutaisi. În primul joc cei de la Aktobe au remizat cu scorul de 1 la 1.
Fobaliştii orheieni ar putea sa înfrunte şi un jucator moldovean în partida de joia viitoare. La Aktobe este legitimat fotbalistul Serghei Covalciuc , care a jucat ieri toate cele 90 de minute regulamentare.
Partida Milsami-Aktobe din Europa League, se va disputa pe terenul Complexului Sportiv Raional Orhei.
Tot aici, sâmbată, 14 iulie,  FC Milsami va debuta în ediţia 2012-2013 a Diviziei Naţionale cu meciul contra FC Academia Chisinău.
Înaintea meciului  Milsami are de gand sa le prezinte  suporterilor-orheieni Supercupa Moldovei, câştigată pe 8 iulie în jocul cu Campioana Republicii – Sheriff Tiraspol.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fk-aktobe-vine-la-orhei-sa-joace-cu-milsami-in-europa-league/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19